DE ANTWOORDEN HEBBEN WIJ!

Verzending

Wat is de levertijd?

Wij bieden 2 leveringsmethodes waardoor levertijd varieert.


(1 dag) - Kies je voor de DPD levering? Dan ontvang je deze bestelling de volgende dag nog in huis, mits deze op werkdagen voor 16:00 is besteld.


(3-14 dagen) - Kies je ervoor het pakket op te halen bij een lokaal Homerr pick-up punt? Dan zal de levertijd variëren van 3 tot 9 werkdagen.

Waar is mijn bestelling?

Je kan je pakket volgen via de tracking link die per e-mail is verzonden. Heb je nog geen trackingslink? Dan is uw pakket onderweg naar het sorteercentrum van DPD of Homerr. U zult de trackingslink ontvangen als het pakket is aangekomen in het sorteercentrum.

Vanuit welk land verzenden jullie de bestelling?

Bestellingen bij Motion worden verwerkt en verzonden vanuit Nederland.

Bestelling

Ik heb per ongeluk de verkeerde kleur lamp gekocht, wat nu?

Als de bestelling nog niet is verwerkt en verzonden kunnen wij dit gemakkelijk aanpassen als u ons een mail stuurt naar support@motionlamp.nl


Ook na ontvangst kunnen lampen retour worden gestuurd als de kleur niet juist is, wij sturen je dan de andere kleur op.

Kan ik mijn bestelling aanpassen of annuleren?

Opschieten! Aangezien onze bestelling snel worden verwerkt en verzonden is er een korte periode voor ons om dit te doen.

Contacteer ons via support@motionlamp.nl en wij doen ons best!

Help! is mijn bestelling kwijt?

Staat er op de track & trace dat het pakket is afgeleverd en heeft u nog niks ontvangen? Aarzel niet en contacteer ons via support@motionlamp.nl. Wij lossen het hoe dan ook voor je op.

Mijn Black Friday deal is niet goed toegepast!

Geen zorgen! Neem contact met ons op via support@motionlamp.nl. Wij lossen het hoe dan ook voor je op.

Product

Wat is de batterijduur van de lampen?

De batterijduur hangt af van de soort batterijen & de locatie van de lamp. Een lamp kan per set goede kwaliteit alkaline AAA batterijen ongeveer 1500 keer geactiveerd worden. Dit betekend dat bij een 15s activatie van 8-10 keer per dag de batterijen 6 maanden mee zullen gaan. Dit is volledig indicatief en zal per klant afwijken.

Hoeveel lampen ontvang ik per doos?

Alle lampen worden verkocht per twee. U ontvang bij een bestelling van 1 doos dus 2 lampen.

Bieden jullie garantie?

Ja, wij bieden een 2 jaar garantie. Verder kunt u ook gebruik maken van onze tevredenheidsgarantie en uw product terugsturen binnen 30 dagen na ontvangst als u niet tevreden bent. U ontvang in beide gevallen het volledig betaalde bedrag terug.

Zijn de lampen waterbestendig?

Nee, de Motionlamp is niet waterbestendig maar functioneert zonder problemen in een vochtige omgeving (dit is vergelijkbaar met de IP52 rating).

Zijn er verschillende afmetingen van de lamp?


Momenteel bieden wij alleen lampen met de afmeting 19cm x 3cm x 1.4cm.

Kunnen de lampen op meerdere locaties worden gebruikt, zoals binnen en buiten?

De lampen kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, maar het is wel belangrijk om rekening te houden met de batterijduur. Buiten zal de batterij eerder leeg gaan vanwege de varierende temperaturen en weersomstandigheden.

Wat is het maximale bereik van de bewegingssensor op de lampen?

Het maximale bereik van de bewegingssensor op de lampen is ongeveer 2 meter. Dit kan echter variëren afhankelijk van donkerheid, temperatuur en hoeveel beweging er is.